Trend Micro scoort 100% op attack visibility in laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations

AI-aangedreven platform Trend Vision One maakt 24/7 monitoring en analyse mogelijk, biedt sterkere detectie en snellere respons

Amsterdam, 8 juli 2024 - Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, behaalt een perfecte score van 100% met zijn sterke dreigingsdetectieprestaties en hoge inzetsbeoordeling in het laatste MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations-rapport voor managed services. Dit rapport geeft inzicht in het vermogen van een oplossing om aanvallen te detecteren.

Kevin Simzer, COO bij Trend: “Niet alle diensten zijn gelijk aan elkaar. MITRE heeft ons beoordeeld op verschillende real-world aanvalsscenario’s en onze ‘attack visibility’ kreeg een perfecte score op alle stappen. De boodschap is duidelijk: de MDR van Trend vermindert inspanningen en tijd om dreigingen te identificeren, onderzoeken en hierop te reageren.”

De evaluatie van dit jaar, uitgevoerd in begin 2024, richt zich op de tactieken, technieken en procedures van de state-aligned groep menuPass (aka APT10) en ransomware-as-a-service collectief BlackCat/AlphV. De managed detection and response (MDR)-mogelijkheden van Trend detecteerden 15/15 aanvalsstappen - 100% zichtbaarheid. 86% van de stappen werd geanalyseerd in een real-life scenario. Het rapport onthult verder dat de dienst van Trend het aantal alerts minimaliseert voor gebruikers, en dat voorkomt menselijke fouten.

Trend biedt MDR aan als onderdeel van zijn Trend Vision One-platform, dat duizenden klanten beschermt door dreigingen snel te detecteren en te verhelpen voordat zij zich kunnen verspreiden. De MDR-dienst van Trend biedt:

De producten van Trend hebben sinds 2020 ieder jaar een 100% detectiepercentage behaald in het MITRE Engenuity’s ATT&ACK Evaluations-rapport.

Bezoek de website voor meer informatie.