Trend Micro presenteert nieuw partnerprogramma

Nieuw partnerprogramma is ontworpen om het verdienpotentieel van partners te vergroten

Amsterdam, 28 mei 2024 - Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, introduceert een nieuw partnerprogramma dat ontworpen is om de winstgevendheid van partners te vergroten, meer leads te genereren en hun diensten en opleidingsmogelijkheden uit te breiden.

“Ons nieuwe partnerprogramma is een belangrijke stap in onze toewijding aan het kanaal en ons vermogen om de groei en winstgevendheid van partners te ondersteunen”, aldus Jacky Polak, Channel Director Netherlands bij Trend Micro. “Door onze focus op eenvoud en flexibiliteit bieden we onze partners de kans om zich samen met Trend Micro te ontwikkelen en een bredere ontwikkeling te omarmen naar een servicegeoriënteerde business.”

Te midden van escalerende cyberrisico’s en IT-complexiteit moeten partners reageren op de veranderende vereisten van klanten en hun aanbod aanpassen van oplossingen naar diensten, van detectie naar preventie en van beveiliging naar risicobeheer. Met Trend Vision One - waardoor klanten risico’s over hun hele aanvalsoppervlak kunnen beheren - hebben partners een krachtig platform om hen met deze transitie te helpen.

Om het uitgebreide aanbod van technologische mogelijkheden en de veranderende eisen van de markt te ondersteunen, heeft Trend een partnerprogramma gecreëerd dat onder meer het volgende levert:

Met de implementatie van het Trend-partnerprogramma kan het kanaal zijn verdienpotentieel exponentieel vergroten en tegelijkertijd de ontwikkeling van diensten en opleidingsmogelijkheden vergroten.

Andere voordelen voor partners zijn:

Het Trend-partnerprogramma is gebouwd op basis van een bloeiende channelorganisatie die bestaat uit 147.000 partners - waarvan meer dan de helft het afgelopen jaar deelnamen aan cyberbeveiligingstrainingen. Dealregistratie is significant toegenomen, zeker door co-selling partners, met 42% jaar-op-jaar in AWS CPPO-partners en met 46% jaar-op-jaar in MSP-partners die XDR verkopen.

Wesley Niels, Cloud Director EMEA bij DEPT, Netherlands: “DEPT en Trend Micro vormen een uitstekende match door hun gedeelde cloudagnostische aanpak. We sluiten naadloos op elkaar aan om robuuste beveiligingsoplossingen te leveren. Met een uitstekend partnerprogramma en de expertise van proactieve account- en partnermanagers zorgt Trend Micro er niet alleen voor dat onze klanten bescherming van het hoogste niveau krijgen. Het versterkt ook onze gedeelde inzet voor uitmuntende cyberbeveiliging.”

Bezoek de website voor meer informatie over het nieuwe partnerprogramma.