Trend Micro behaalt AWS Built-in Competency om cloudsucces te vereenvoudigen en versnellen

Klanten kunnen binnen enkele minuten vooraf geselecteerd AWS-diensten en Trend-software implementeren

 

Amsterdam, 30 november 2023Trend Micro, wereldwijd leider in cyberbeveiliging, kondigt aan dat het de Amazon Web Services (AWS) Built-in Competency heeft behaald in de categorie Security en Cloud Operations. Deze benoeming betekent dat Trend Micro wordt erkend als AWS-partner die klanten een built-in co-build solution van AWS biedt. Deze oplossing is ontworpen voor automatische installatie, configuratie en integratie met belangrijke basisdiensten van AWS met behulp van een Well-Architected Modular Code Repository (MCR) in een geautomatiseerd implementatiepakket, dat is gevalideerd door AWS-experts. Dit vergroot de time-to-value voor klanten.

Met het behalen van de AWS Built-in Competency onderscheidt Trend Micro zich als AWS Partner Network lid (APN) dat zijn softwareoplossing heeft ontwikkeld met de basisdiensten van AWS. Dit helpt klanten om hun zakelijke doelen met betrekking tot schaalbaarheid, eenvoud en beheersing van operationele kosten in de cloud te behalen. Door het integratieproces met fundamentele AWS-diensten zoals Amazon GuardDuty, AWS CloudTrail, AWS Security Hub en AWS Organizations te stroomlijnen, verminderen klanten risico’s, beperken ze operationele overhead en hebben ze consistent inzicht in cloudomgevingen.

Mike Milner, VP of cloud technology bij Trend: “Wereldwijde organisaties willen hun reis naar de hybride cloud vereenvoudigen, beveiligen en versnellen. Met een AWS built-in solution kunnen we hen helpen door vooraf geselecteerde AWS-diensten te integreren met onze eigen beveiligingsmogelijkheden om de klantervaring te optimaliseren. We blijven ons voortdurend inzetten voor technologische innovatie, zodat organisaties risico’s kunnen verminderen en hun digitale bedrijfsmiddelen kunnen beschermen in de cloud.”

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor organisaties van elk formaat: van startups tot wereldwijd opererende organisaties. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, helpt het AWS Competency Program klanten bij het vinden van AWS-partners met diepgaande ervaring en expertise.

De Trend Micro/AWS feature-integratie maakt het volgende mogelijk:

Ga voor meer informatie over AWS built-in solutions naar: http://trendmicro.com/aws.