Trend Micro combineert wereldwijde dreigingsfeeds met generatief AI-platform voor meer inzicht in de kill-chain

 

Amsterdam, 28 november 2023 - Trend Micro, wereldwijd leider in cyberbeveiliging, kondigt de volgende evolutie in generatieve AI aan: de integratie van zijn wereldwijde threat intelligence met miljoenen externe sensor-typen. Deze integratie verbetert de prestaties van het Trend Vision One cyberbeveiligingsplatform aanzienlijk.

Hoe beter de data, hoe beter de AI

Analisten zijn het erover eens dat data cruciaal zijn om betere AI-resultaten te leveren op het gebied van cyberbeveiliging. Een vooraanstaand analist bij onderzoeksbureau IDC verklaart dat “data de ondersteunende infrastructuur vormen voor beveiligings AI”, en dat “de sleutel tot het mogelijk maken van uitkomsten op het gebied van beveiliging niet om de AI draait, maar om data.” In 2022 behandelde Trend meer dan zes biljoen threat queries van klanten uit meer dan 65 landen. Met behulp van AI, dat op basis van deze data is getraind, blokkeerde Trend meer dan 146 miljard dreigingen, waarvan drie miljard ransomware bleek.

Kevin Simzer, COO bij Trend: “AI is zo sterk als de data waarop het getraind is. Ons leiderschap in native threat intelligence stelt ons in staat om de output voor acties te vereenvoudigen. Onze aanpak laat onze toewijding zien aan threat-informed cyberbeveiliging, dat wereldwijd inzicht gebruikt om de meest intelligente AI in de industrie te creëren en leveren.”

Trend’s leiderschap in de beveiligingsindustrie is te danken aan de breedte en diepte van zijn data-verzameling. De datadiversiteit wordt niet alleen gekenmerkt door hoeveelheid, maar ook door hoogwaardige analyses, curatie en labeling om impactvolle en bruikbare inzichten te leveren. Trend maakt gebruik van:

Cyberdreigingen zijn grenzeloos. Trend heeft het meest geografisch diverse klantenbestand in de beveiligingsindustrie, verzamelt de meest uitgebreide dreigingsinformatie en bereikt geografische gebieden via lokale sensoren waar andere leveranciers geen uitgebreide inzichten in of toegang tot hebben.

Bezoek de website voor meer informatie over het AI-powered Trend Vision One-platform.