Trend Micro introduceert geoptimaliseerde beveiliging voor endpoints, servers en cloud workloads voor hun cybersecurity platform

Levering via één platform ontworpen om beveiliging, detectie en respons samen te voegen en IT- en security operations te stroomlijnen

 

Amsterdam, 24 juli 2023 - Trend Micro, wereldwijd leider in cyberbeveiliging, introduceert Trend Vision One - Endpoint Security, de nieuwste oplossing in zijn next-generation cyberbeveiliging-platform dat beveiliging, detectie en respons samenvoegt voor endpoints, servers, cloud workloads en datacenters. Deze nieuwe oplossing ondersteunt klanten bij hun IT-modernisatie.

Kevin Simzer, COO bij Trend Micro: “Toenemende IT complexiteit vraagt enorm veel van IT- en beveiligingsteams en geeft cybercriminelen meer kansen om het steeds groter wordende aanvalsoppervlak te exploiteren. Als reactie op deze uitdagingen willen onze klanten hun beveiliging vereenvoudigen zonder concessies te doen aan de effectiviteit. Trend Vision One - Endpoint Security is een directe reactie op deze behoefte. Het helpt IT- en beveiligingsteams om dreigingen sneller te stoppen en controle te nemen over risico’s.”

Met de geconsolideerde kracht van Trend Vision One, krijgen klanten toegang tot krachtig risicobeheer, bescherming over meerdere lagen en toonaangevende XDR-mogelijkheden om beveiligingswerkzaamheden te stroomlijnen en harmoniseren. Tegelijkertijd kunnen zij hun beveiliging, schaalbaarheid en prestaties verbeteren. Deze benadering stelt IT- en beveiligingsteams in staat om het aanvalsoppervlak holistisch te beheren om sneller nauwkeurigere bescherming tegen dreigingen en risicobeperking te bereiken.

Trend Micro heeft een succesvolle geschiedenis op het gebied van endpointbeveiliging en wordt sinds 2002* erkent als leider in ieder Gartner Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms. Daarnaast is Trend de laatste vijf jaar aangemerkt als top provider voor Cloud Workload Security Market Share (IDC).

Door contextrijk inzicht voor endpoints, servers en cloud workloads naar het Trend Vision One-platform te brengen, kunnen IT- en beveiligingsteams hun activiteiten aanzienlijk stroomlijnen:

Trend Vision One biedt beveiliging voor iedere laag van de IT-infrastructuur, waaronder endpoint, server, e-mail, cloudservices, netwerken, 5G en OT (operationele technologie).

Met gecentraliseerd inzicht en beleidsbeheer voor alle soorten endpoints, biedt Trend Vision One - Endpoint Security uitgebreide beveiliging, detectie en respons (EDR) voor Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen, zowel on-premises als in de cloud, vanaf één gebruiksvriendelijke console.

Trend Vision One is nu beschikbaar op AWS Marketplace. Trend Vision One is ontworpen om naadloos te integreren in AWS-omgevingen en biedt een cyberbeveiligingsplatform met een focus op het beschermen van cloud workloads. Het platform biedt geavanceerde mogelijkheden voor de detectie van dreigingen en diepgaande inzichten, waardoor een veerkrachtige verdediging tegen digitale dreigingen mogelijk is.

Bezoek de website om meer te leren over Trend Vision One - Endpoint Security of bezoek AWS Marketplace.

 

*1 Gartner, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (Peter Firstbrook et al., 31 december 2022)
*2 Gartner, Emerging Tech: de impact van opkomende trends op de vraag naar beveiligingsoplossingen (Rustam Malik, 7 oktober 2022)