Trend Micro presenteert Vision One-platform met next-gen XDR- en AI-mogelijkheden

Trend Vision One transformeert enterprise cybersecurity en zorgt voor verbeterde cyberweerbaarheid met vroege detectie en snelle respons

 

Amsterdam, 22 juni 2023 - Trend Micro, leider in cybersecurity, presenteert de volgende generatie van zijn cybersecurity-platform Vision One. Het zet daarmee een nieuwe standaard voor het versterken van de security posture en threat defense. Het nieuwe Trend Vision One-platform biedt robuust Attack Surface Risk Management (ASRM), beveiliging voor hybride omgevingen en next-gen XDR ondersteund door krachtige generatieve AI-technologie.

De geavanceerde extended detectie- en responsmogelijkheden (XDR) van het platform omvatten de breedste set native beveiligingssensoren om de meest uitgebreide en domeinoverschrijdende bescherming tegen cyberdreigingen te bieden. Trend Micro realiseert next-gen XDR door data van interne en externe partijen te consolideren, geavanceerde AI en machine learning-analytics toe te passen en gecorreleerde detectiemodellen te gebruiken.

De volgende nieuwe mogelijkheden dragen bij aan meer proactieve verdediging, eerdere detectie en snellere respons op incidenten:

Door data uit interne en externe bronnen te consolideren en gebruik te maken van geavanceerde AI, machine learning-analyses en gecorreleerde detectiemodellen, brengt het Vision One-platform de volgende generatie XDR op de markt. Lees hier meer over de nieuwe XDR-mogelijkheden van Trend Vision One.

Eén platform aangejaagd door generatieve AI

Trend Micro integreert transformatieve generatieve AI-mogelijkheden in zijn platform met de introductie van Companion, een AI-gedreven cybersecurity-assistent. Companion versterkt beveiligingsoperaties, verhoogt productiviteit en efficiëntie en versnelt dreigingsdetectie, respons en cyberrisicomanagement. Deze introductie markeert de eerste fase van de multi-quarter-uitrol van AI- en LLM-mogelijkheden die zijn ingebed in Trend Vision One.

Trend Micro’s generatieve AI- en LLM-mogelijkheden prioriteren security en compliance in lijn met de vereisten van deze opkomende technologie. Er zijn daarnaast strenge maatregelen genomen om inzicht te krijgen in hoe elk model omgaat met bedrijfsgegevens. Bovendien zijn er aanvullende controle- en isolatiemechanismen geïmplementeerd om te voorkomen dat Trend LLM wordt vermengd met instances en trainingsgegevens van andere leveranciers.

Lees hier meer over de AI-mogelijkheden van Trend Vision One.

Proactief Attack Surface Risk Management (ASRM) gegrond in zero trust

Trend Vision One stelt organisaties in staat om veerkrachtige cyberprogramma’s op te bouwen en proactief risico’s te beheren. Potentiële inbreuken worden voorkomen met geavanceerd risicobeheer en door inzicht in het aanvalsoppervlak continu te updaten, kunnen bedrijven snel kritieke risico’s identificeren en verhelpen op basis van de waarschijnlijke impact van een aanval.

De kerncomponenten van Trend Vision One - Attack Surface Risk Management (ASRM) zijn:

Met continue interne en internetgerichte asset discovery, real-time inzicht en continue assessment, versnelt Trend Vision One de reis naar ‘never trust, always verify’ zero trust-architecturen. Voor het eerst kunnen organisaties vanaf één platform gedetailleerde beveiligingscontroles, beleidshandhaving en beleidsbeslissingen beheren om dynamische datagestuurde beveiligingscontroles te bewaken, beheren en automatisch uit te voeren. Dit gebeurt op basis van ASRM-inzichten en geïntegreerd attack path management.

Met een duidelijke weg naar het operationaliseren van zero trust kunnen organisaties hun aanvalsoppervlak effectiever minimaliseren, aanvallers vertragen en zichzelf beter beschermen tegen dreigingen en insider threats.

Lees hier meer over de ASRM-mogelijkheden van Trend Vision One.

Versterkte door partners geleverde beveiligingsservices

Trend Micro’s partnerecosysteem is een enorm belangrijk onderdeel van zijn wereldwijde strategie. Trend Vision One positioneert Trend Micro en zijn MSSP-partners om de krachtigste oplossing op de markt te bieden, die tegemoetkomt aan kritieke industriële behoeften, waaronder:

Ontdek hier meer over Trend Vision One.