Trend Micro reikt vijf Partner Awards uit tijdens Trend Micro Connections

 

Amsterdam, 14 juni 2023 - Trend Micro heeft vandaag tijdens een feestelijke ceremonie zijn jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. De Awards werden uitgereikt tijdens Trend Micro Connections waar huidige en potentiële partners bijeen kwamen voor een update over de strategie en visie van het bedrijf en waar zij van diverse Trend Micro-experts hoorden over hoe ze hun business nog verder kunnen laten groeien. Trend Micro Connections vond dit jaar plaats in Oranjerie Hydepark in Doorn.

Dit zijn de winnaars

Middels zijn Partner Awards wil Trend Micro de partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben in het zonnetje zetten.

Dit zijn de winnaars van de Trend Micro Partner Awards:

Orpheo Koulen, Head of Channel and Alliances bij Trend Micro Nederland: “Afgelopen tijd hebben we ons bij Trend Micro volledig gecommitteerd aan het bieden van een compleet platform voor beveiligingsoplossingen. Dat is een grote verandering geweest en onze partners spelen een belangrijke rol in het maken van de vertaalslag van ons portfolio naar de eindklant. Onze partners zijn enorm belangrijk voor ons en daarom zetten we ze graag in het zonnetje middels het uitreiken van enkele awards tijdens Trend Micro Connections. De winnaars van de awards hebben in de afgelopen periode exceptionele resultaten laten zien en we zijn trots dat we met hen, en al onze andere partners, mogen samenwerken. Wij blijven onze uiterste best doen om hen te voorzien in wat zij nodig hebben om de eindklant de beste oplossing te bieden, en zo samen succesvol te zijn”