Trend Micro presenteert de financiële resultaten van Q4 en FY2022

  • 18% toename van netto salesgroei in alle regio’s en voor alle segmenten
  • 29% toename in enterprise annual recurring revenue (ARR) met een totaal van meer dan $691 miljoen
  • 12% toename tot meer dan 424.000 actieve SaaS-klanten die in het totaal meer dan 62 miljoen assets beschermen

 

Amsterdam, 20 februari 2023 - Trend Micro, leider in cybersecurity, presenteert de financiële resultaten van het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2022. Het bedrijf behaalde een jaar-op-jaar netto salesgroei van 21% in het vierde kwartaal en 18% voor het hele fiscale jaar. Deze groei kan onder andere worden toegeschreven aan de verbetering van het SaaS-first model, customer-first ontwikkelingsprioriteiten en het unified enterprise beveiligingsplatform.

De op abonnementen-gebaseerde ARR steeg 29% jaar-op-jaar. Het aantal op abonnementen-gebaseerde klanten steeg tot meer dan 424.000 organisaties, wat een toename is van 12% jaar-op-jaar. Belangrijke aanjagers van deze groei zijn de behoefte van organisaties om hun tools te consolideren in een enkel platform, geografische expansie gedreven door datasoevereiniteit en de toegenomen afhankelijkheid van de cloud.

Eva Chen, CEO bij Trend Micro: “Dit seizoen werd voor veel organisaties gekenmerkt door uitdagingen en moeilijke beslissingen. We schrijven onze winstgevende groei toe aan de implementatie van een duurzaam bedrijfsmodel. We richten ons op innovatie om onze klanten beter te beschermen en helpen hen het aantal leveranciers te consolideren. Dit resulteert in meer waarde voor alle belanghebbenden en bevordert de sector.”

Lees het volledige persbericht hier: https://newsroom.trendmicro.com/2023-02-16-Trend-Micro-Announces-Q4-and-FY2022-Earnings.