Trend Micro krijgt toppositie in Channel Security Vendor-rapport

Het Canalys-rapport belicht algemeen leiderschap, betrokkenheid bij het kanaal en gemak van zakendoen

 

Amsterdam, 19 december 2022 – Trend Micro heeft de toppositie in de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix van dit jaar bereikt. Deze positie werd toegekend als erkenning voor de uitstekende 12 maanden binnen het channel-first-engagement-model van het bedrijf.

Canalys beoordeelde de prestaties van Trend Micro op vier belangrijke gebieden:

 

Kevin Simzer, COO bij Trend Micro: “We werken samen met de beste mensen en partijen in de branche om onze vooraanstaande technologie elk jaar wereldwijd naar nieuwe klanten te brengen. We zijn trots op onze plaats aan de top van de Canalys-index en we kijken ernaar uit om dit succes voort te zetten. Voor 2023 zal het inschakelen van onze SaaS-, cloud- en managed services-partners een topprioriteit zijn.”

Scores werden samengesteld op basis van een uitgebreide mix van driemaandelijkse ‘shipment-schattingen’, inzicht van analisten en unieke feedback van kanaalpartners. De leidende positie van Trend Micro in de matrix weerspiegelt een jaar van enorme dynamiek waarin:

 

Het Canalys-rapport geeft aan dat "Trend Micro toonaangevend leiderschap in het kanaal heeft getoond" met SaaS, cloud en managed services die partners in staat stellen "te voldoen aan veranderende klantbehoeften en te profiteren van groeimogelijkheden."

Naast de leidende positie in het algemeen, scoorde Trend Micro's toewijding aan het kanaal het hoogst van alle leveranciers, terwijl het gemak van zakendoen verbeterde ten opzichte van de score van vorig jaar.

“Ik ben blij met deze mooie erkenning van een organisatie die toonaangevend is in het kanaal. Ook in Nederlandzijn onze partners van cruciaal belang. Niet alleen om onze oplossingen te verkopen, maar vooral om eindklanten te adviseren en te ondersteunen bij het onderhouden van hun IT-infrastructuur. Het is dan ook goed dat een partij als Canalys onze enorme toewijding aan het kanaal ziet en waardeert”, aldus Orpheo Koulen, Channel Manager bij Trend Micro Nederland.

Ga voor een volledig exemplaar van het Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2022-rapport naar: https://resources.trendmicro.com/Canalys-Channel-Leader-Report.html