Trend Micro benoemt Glenn Portier tot Head of Large Enterprise Sales

 

Amsterdam, 8 maart 2022 - Trend Micro, leider op het gebied van cloud security, benoemt Glenn Portier tot Head of Large Enterprise Sales. Portier is in deze functie verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie met bestaande eindklanten en het aantrekken van nieuwe klanten met als doel de positie van Trend Micro binnen het enterprise-segment te verstevigen. Daarmee zal hij een waardevolle bijdrage leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen die Trend Micro heeft voor 2025. Portier geeft leiding aan een team van accountmanagers die zich richten op de volgende vijf gebieden: multinationals, telco’s, de centrale overheid, energy & utilities en finance & insurance.

Voordat hij startte bij Trend Micro vervulde Portier verschillende functies bij softwarebedrijf Ivanti, waaronder die van Enterprise Sales en Area Sales Director Benelux & Nordics. Voordat hij bij Ivanti werkzaam was had hij verschillende salesgerichte functies bij onder meer Planon als New Business Sales Manager en later Global Enterprise Sales Manager, een rol waarin hij uitgebreide ervaring heeft kunnen opdoen in het enterprise-segment. Deze ervaring neem hij nu mee naar zijn nieuwe rol binnen Trend Micro.

“Trend Micro blijft groeien  en wil zijn acticiteit in Nederland het komende jaar verdubbelen. Daardoor investeren we in een nieuw salesteam dat zich richt tot de strategische accounts. Wij zoeken continu naar nieuw talent om onze klanten te ondersteunen bij en adviseren over de oplossingen die zij nodig hebben om een toekomstbestendig security-beleid op te zetten”, zegt Steven Heyde, Regional Director bij Trend Micro Benelux. “Met de aanstelling van Glenn tot Head of Large Enterprise Sales zetten we een mooie stap vooruit in onze salesorganisatie. Naast het bestaand team onder leiding van Jacky Polak, zal Glenn en zijn team helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te bereiken en de positie van Trend Micro binnen het enterprise-segment te verstevigen.”

“De relevantie van een allesomvattende platformoplossing voor het opzetten van een toekomstbestendig beveiligingsbeleid was nog nooit zo relevant als nu. De oplossingen van Trend Micro zitten bij de wereldtop en worden erkend door alle analisten. Ik kijk er naar uit om samen met het team eindklanten te mogen informeren en adviseren over de kansen die het Trend Micro-portfolio biedt om de beveiliging van enterprises te versterken”, aldus Glenn Portier, Head of Large Enterprise Sales bij Trend Micro.