Minimaliseer cybersecurityrisico’s en verlicht overbelaste Security-teams met Trend Micro Support & Service-bundels

Uitgebreide managed services verhogen efficiëntie security operations

Amsterdam, 13 september 2021, Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, introduceert Trend Micro Service One waarin het zijn managed services consolideert voor optimale enterprise threat management. Met de nieuwe servicebundels, waar ook premium support, een Early Warning Service, Managed XDR en incident response deel van kunnen uitmaken, kunnen klanten cyberdreigingen sneller voorkomen, ontdekken en erop reageren. 

Ga voor meer informatie over Trend Micro Service One naar: https://www.trendmicro.com/en_nl/business/services/service-one.html

De groei van het aantal cyberdreigingen en het dynamische dreigingslandschap maken bedrijven kwetsbaar en zorgen ervoor dat security-experts veel tijd kwijt zijn aan triage en het onderzoeken van incidenten.

Aaron Sherrill, Senior Research Analyst bij 451 Research, onderdeel van S&P Global Market Intelligence: “Security-teams hebben moeite de juiste aanpak of strategie te kiezen om geavanceerde dreigingen te ontdekken en daarop te reageren. Nu de meeste organisaties een breed scala aan security-tools beschikbaar heeft, creëren ze steeds grotere hoeveelheden data die bekeken en geïnspecteerd moeten worden. Het wordt daarom steeds moeilijker de serieuze dreigingen op te sporen, met name de complexe, gedistribueerde dreigingen die hun werk onder de radar doen.”

Meer dan de helft van de Security Operations Center (SOC)-teams voelt zich totaal ondergesneeuwd door de hoeveelheid alerts en is er niet zeker van dat ze hier op een goede manier op reageren, aldus recent onderzoek van Trend Micro. Het uitbesteden van securitybeheer verlicht deze werklast aanzienlijk en behoedt bedrijven voor catastrofale inbraken.

De threat analysis en monitoring van Trend Micro, via zijn verschillenden services, helpt bij het verstevigen van de risk management-plannen. Managed threat detection and response over het gehele security platform verwijdert de last van data triage bij overbelaste security-teams en stelt interne resources in staat zich te richten op het uitbouwen van de business.

“Security-teams staan onder extreme druk terwijl de cybersecurityrisico’s maar blijven toenemen”, zegt Wendy Moore, vice-president of product marketing bij Trend Micro.

“We willen het leven van onze klanten makkelijker maken en tegelijk het risico op een aanval minimaliseren. Eén manier waarop we dat doen, is te zorgen voor beter inzicht over het gehele security-platform, van product enablement, risk monitoring en mitigation tot en met aanvalsdetectie en -respons. Onze proactieve services in de gehele lifecycle van dreigingen bieden meer en geavanceerd inzicht en bescherming waardoor organisaties dreigingen effectief kunnen beheren.”

Enterprise-security vraagt om gestroomlijnde operations met een breder perspectief, inclusief een betere context voor het jagen op en ontdekken en onschadelijk maken van dreigingen. Het krachtige cybersecurity-platform van Trend Micro ontdekt kwaadaardige activiteit, met threat intelligence vanuit diverse bronnen, waarmee dreigingen eerder ontdekt worden en het onderzoek, de analyse en responstijden verbeteren terwijl de druk op SOC-teams duidelijk afneemt.

De Trend Micro-services bieden premium klantondersteuning en kunnen worden aangevuld met onder andere:

● Early Warning Service dat scant naar vroege indicatoren van besmetting waarna het klanten van potentiële dreigingen op de hoogte stelt voordat systemen schade oplopen.

● Incident Response biedt expertinformatie voor het geval er een kritieke, actieve aanval plaatsvindt.

● Managed Detection and Response monitort alerts en logs in de gehele omgeving, het identificeert en onderzoekt events en biedt continue threat-expertise

Trend Micro helpt klanten al jaren met hun digitale transformatie door het ondersteunen van interne resources waardoor klanten het meest kunnen halen uit hun security-platform.