Trend Micro tar förstaplatsen inom klientsäkerhet i Gartners Magic Quadrant

Japanska IT-säkerhetsföretaget Trend Micro meddelar idag att företaget utsetts till marknadsledare i Gartners Magic Quadrant-undersökning av plattformar för klientsäkerhet*. Trend Micro blev placerade högst upp till höger i ledarkvadranten för fullbordande av vision. Det är 14 året i rad som företaget utses till ledare av Gartner inom klientsäkerhet.

Trend Micro skyddar klienten med sin lösning XGen, en blandning av generationsöverskridande teknik för säkerhet och skydd, som applicerar rätt teknik vid rätt tillfälle. Det innebär ett mer effektivt skydd mot fler olika typer av hot. Företaget är även först bland de stora IT-säkerhetsleverantörerna med att integrera sofistikerad maskininlärning i sina metoder att analysera och skydda mot olika typer av hot.

Pressmeddelandet i sin helhet finns att läsa här, http://newsroom.trendmicro.com/press-release/awards/trend-micro-positioned-highest-and-furthest-leaders-quadrant-its-ability-execut

*Gartner “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” by Eric Ouellet, Ian McShane, Avivah Litan; January 30, 2017
(previously Magic Quadrant for Enterprise Antivirus).

För mer information, kontakta:
Johan Jarl, IT-säkerhetsexpert
Tel: 070-871 40 16

Om Trend Micro

Trend Micro Incorporated är en världsledande leverantör av säkerhetslösningar för att kunna dela digital information säkert i hela världen. Våra lösningar för privatanvändare, företag och myndigheter med säkerhet i flera lager skyddar information på mobila enheter, datorer, gateways, servrar och i molnet. Trend Micro skyddar information med en smart och innovativ säkerhetsteknik som är enkel att implementera och hantera och som är anpassad för växande ekosystem. Med hjälp av våra lösningar kan företag och myndigheter skydda sina slutanvändare, datacentrum och molnresurser mot sofistikerade målinriktade attacker. Alla våra lösningar stöds av molnbaserad global hotinformation från Trend Micro™ Smart Protection Network™ och övervakas av fler än 1 200 säkerhetsexperter i hela världen.

Mer information finns på TrendMicro.SE.