Trend Micro kondigt nieuwe applicaties voor Windows 8 aan

Tags: Beveiliging, Security,

 

Vianen, 26 oktober 2012Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging, kondigt drie nieuwe apps aan voor Windows 8 in de Windows Store en daarnaast een aantal verbeteringen voor Titanium.

Trend Micro SafeGuard
Trend Micro SafeGuard is een webbrowser, geoptimaliseerd voor tablets met ingebouwde beveiliging voor Windows 8. Hierdoor kunnen gebruikers veilig browsen en met behulp van Safe Search Results veilig zoeken via Bing, Google en Yahoo. Ook biedt de applicatie beveiliging voor sociale netwerken als Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest en Twitter. SafeGuard is gratis te downloaden in de Windows Store en opgenomen binnen een Titanium abonnement.

Trend Micro Go Everywhere
Trend Micro Go Everywhere is een eenvoudig te gebruiken oplossing die gebruikers helpt bij verlies of diefstal van Windows 8 tablets. Met behulp van de applicatie kun je je tablet eenvoudig terugvinden. Met Trend Micro Go Everywhere kan je de locatie van een apparaat eenvoudig bepalen met behulp van een Google Map of een alarm van één minuut. De beta-versie van de app is voor een beperkte periode gratis beschikbaar in de Windows Store en daarnaast gratis voor Titanium Maximum Security gebruikers.

Trend Micro DirectPass
Trend Micro DirectPass maakt het mogelijk wachtwoorden online op te slaan door deze the versleutelen en een extra beveiligingslaag toe te voegen bij het online uitvoeren van bankzaken en financiële transacties. Een belangrijke functionaliteit van de app is de synchronisatiemogelijkheid voor meerdere devices. Hierdoor wordt beheer van wachtwoorden thuis, op kantoor en onderweg erg eenvoudig. Trend Micro DirectPass bestaat onder meer uit een gratis app in de Windows Store en een versie die compatibel is met Windows 8 desktops.

Verbeteringen in Titanium
Ook heeft Trend Micro Titanium doorontwikkeld waardoor het gebruikers een nog betere beveiliging van hun pc biedt. Zo maakt de Titanium Privacy Scanner voor Facebook het voor gebruikers mogelijk om hun Facebook instellingen nauwkeurig te beheren. Ook biedt Titanium uitgebreide bescherming voor sociale netwerken zoals Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest en Twitter.
Met een 5 GB Trend Micro SafeSync account, standaard bij Titanium Maximum Security, kunnen gebruikers bestanden als foto’s, video’s en muziek met anderen delen in de cloud. Ten slotte biedt Titanium ouders ouderlijk toezicht om content te filteren, internetgebruik te volgen en toegang tot bepaalde applicaties te controleren.

Voor meer informatie, klik hier voor het volledige (Engelstalige) bericht.