Trend Micro update: Trend Micro kondigt Trend Micro Mobile Security 8.0 aan

Tags: Trend Micro, security, beveiliging, cybercrime, byod, mobile

 

Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging, kondigt Trend Micro Mobile Security 8.0 aan (TMMS 8.0). De security-oplossing biedt een nieuwe applicatiebeheer functionaliteit en meer security-functies. Hierdoor zijn bedrijven beter in staat hun Bring-your-own-device (BYOD) beleid te beheren, nu medewerkers in hun werkomgeving steeds vaker gebruik maken van hun persoonlijke devices.

TMMS 8.0 introduceert een managementsysteem voor voor mobiele applicaties waarmee IT-beheer automatisch zakelijke apps kan pushen naar iOS, Blackberry en Android-toestellen en daarnaast kan controleren welke applicaties mogen worden geïnstalleerd. Ook kan IT-beheer security-functies en gegevensbescherming verbeteren, door onder andere de optie voor selectief wissen.

TMMS 8.0 integreert bovendien eenvoudig in de bestaande OfficeScan en IT-infrastructuur van klanten, waardoor een complexe en dure implementatie van een mobiele security- en beheeroplossing niet nodig is.

Beschikbaarheid en prijs
Trend Micro Mobile Security 8.0 is vanaf nu beschikbaar in het Engels. Bedrijven betalen per gebruiker voor de oplossing en niet per device. Voor meer informatie, klik hier voor het volledige (Engelstalige) bericht.