Trend Micro versterkt samenwerking met VMware

Deep Security 8, Secure Cloud 2 en VMware’s vShield maken geïntegreerd aanbod virtualisatie- en beveiligingsoplossingen mogelijk

Tags: #VMworld #VMware #cloudbeveiliging #vShield #DeepSecurity #virtualisatie

 

Kopenhagen, VMworld Europe, 19 oktober 2011- Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging, kondigt aan de samenwerking met VMware verder uit te breiden. Deze samenwerking leidt tot een nieuw, geïntegreerd aanbod van nieuwe producten in het portfolio virtualisatie- en beveiligingsoplossingen.

Deep Security 8 en SecureCloud 2
Allereerst presenteert Trend Micro op VMworld de nieuwe versies van Deep Security en SecureCloud. Trend Micro is de eerste beveiligingsspecialist die zich richt op agentless anti-malware voor virtuele en cloud- omgevingen waardoor geen software op de servers en desktops nodig is.
Zo levert Deep Security 8 naast een anti-malware module ook een firewall-, IDS/IPS-, web application protection-, integrity monitoring- en een log inspection-module. SecureCloud 2 versterkt Deep Security door encryptie en bescherming van de data die door cloud-servers en applicaties wordt gebruikt.

Trend Micro introduceerde in 2009 al de eerste versie van Deep Security voor virtuele omgevingen om een voorsprong te hebben op de markt van beveiliging voor server- en desktopvirtualisatie, consumerization en cloud. Deep Security beveiligt momenteel al 150.000 virtuele machines binnen EMEA. Deep Security 8 heeft recentelijk de Common Criteria EAL4+ certificering behaald.

vShield
Daarnaast heeft Trend Micro aangekondigd één pakket aan te bieden met VMware vShield, waarin Trend Micro Deep Security en agentless anti-malware met VMware vShield Endpoint-software worden gebundeld.

Beschikbaarheid
Deep Security 8, SecureCloud 2 en vShield zijn eind dit jaar beschikbaar in Nederland.
Voor meer informatie en de volledige berichten, klik hier.