Bescherm je digitale leven met Trend Micro Titanium 2012

Altijd en overal veilig surfen en gebruikmaken van social media

Tags: #antivirus #internetsecurity #SocialNetworkingSecurity #Titanium

 

Vianen, 14 september 2011 - Trend Micro, specialist op het gebied van virtualisatie en cloud-beveiliging, introduceert een nieuwe beveiligings-suite die speciaal ontworpen is om alle aspecten van het digitale leven te beveiligen. Internetcriminaliteit is aan de orde van de dag, daarom is het belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen deze dreigingen.

De nieuwe suite Trend Micro Titanium 2012, biedt effectieve bescherming tegen alle vormen van internetcriminaliteit. Het beschermt je totale digitale leven, op alle apparaten waarmee je via internet communiceert zoals smartphones, tablets, laptops of gaming pc's. Alle data die je verstuurt, van foto's tot en met financiële transacties, van online shoppen tot en met tweets en statusupdates op Facebook, is goed beveiligd, omdat gebruikers altijd beschikken over de laatste updates.

Patrick Dalvink, Regional Director Benelux: "Bij Trend Micro vinden we het belangrijk om iedereen optimaal te laten profiteren van alle gemakken die internet biedt, zonder te hoeven vrezen voor internetcriminelen. Internet speelt een belangrijke rol in ons leven. We shoppen online, regelen onze bankzaken op het internet en communiceren met vrienden via diverse sociale platformen. Niet alleen thuis, maar ook onderweg via onze smartphone of laptop. Trend Micro Titanium 2012 beveiligt het online leven van jong en oud. Het combineert de innovatieve techniek van proactieve bescherming in de cloud met nieuwe technologie die sociale media en mobiele communicatie beveiligt."

Nieuw in Trend Micro Titanium 2012


Beschikbaarheid

Trend Micro Titanium 2012 is beschikbaar in verschillende versies. Voor meer informatie kijk op

Prijzen