Trend Micro werkt samen met Computerlinks

Tags: #Computerlinks #VAD #distributeur #channel

 

Vianen, 12 mei 2011 - Computerlinks, wereldwijd distributeur van IT beveiligings- en internettechnologie-oplossingen wordt partner van Trend Micro, pionier op het gebied van virtualisatie- en cloudbeveiliging. Computerlinks is al in verschillende landen actief voor Trend Micro, waaronder in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië, als value added distributeur. De Pan-Europese samenwerking zorgt voor een versnelde integratie van COMPUTERLINKS in de Nederlandse Trend Micro-organisatie en verhoogt de service die wordt geleverd aan de Nederlandse resellers.

De samenwerking tussen Computerlinks en Trend Micro houdt onder meer in dat de voor Trend Micro verantwoordelijke medewerkers uitvoerig worden opgeleid en gecertificeerd door Trend Micro. Zo zijn ze in staat op vakkundige en professionele wijze de oplossingen van Trend Micro te kunnen adviseren aan het Nederlandse resellerkanaal.

Bevestiging commitment
Kees van Kempen, Regional Manager Benelux van Computerlinks: "Trend Micro past goed bij onze visie op innovatie en kwaliteit. Trend Micro biedt schaalbare oplossingen voor de complexe beveiliging van data en internetverkeer. De visie van Trend Micro op het gebied van virtualisatie heeft geleid tot de ontwikkeling van Trend Micro Deep Security en SecureCloud-oplossingen die de gebruikers van Cloud Computing zekerheid bieden dat vertrouwelijke data goed zijn beveiligd."

Trend Micro denkt door de samenwerking met Computerlinks resellers nog beter te kunnen ondersteunen omdat Computerlinks al in andere landen heeft aangetoond over prima backoffice, support- en marketing kwaliteiten te beschikken.

Patrick Dalvinck, regional director van Trend Micro Benelux: "Computerlinks heeft een zeer toegewijd team. Het team bestaat uit ervaren channel professionals die al jarenlang goede relaties onderhouden met Nederlandse resellers. Met deze ervaring weten zij wat onze partners nodig hebben en hoe zij als distributeur waarde kunnen toevoegen."

Over Computerlinks
Computerlinks is de toonaangevende Value Added Distributeur in Europa met vestigingen in 13 Europese landen, Dubai, Australië, Singapore, Zuid-Afrika, Canada en de Verenigde Staten. Computerlinks heeft relaties met internationale IT-leveranciers, die ieder in hun eigen segment marktleiders zijn.

Het Computerlinks product portfolio is toegespitst op de groeiende behoeften van de klanten naar beveiliging in een steeds complexer wordende wereldwijde infrastructuur.

Onder het criterium "kwaliteit versus kwantiteit" evalueert Computerlinks internationaal hardware- en software producten op internationale schaal. Deze producten onderscheiden zich door innovativiteit en kwaliteit en hebben zo de beste kansen hebben om te overleven in de sterk groeiende en concurrerende IT-markt die wordt getypeerd door een grote vraag en hoge eisen met betrekking tot beveiliging.

Deze selecte high-end producten worden door Computerlinks door heel Europa uitsluitend via resellers en system integrators verkocht en gedistribueerd. Computerlinks hecht veel waarde aan een aantrekkelijk product portfolio, ervaren consultants en in het bijzonder aan goede zakelijke relaties met klanten. Voor meer informatie, bezoek www.Computerlinks.co.nl