Trend Micro nimettiin päätelaitteiden suojausalustojen johtajaksi Forresterin raportissa

20.10.2016 – Tietoturvayhtiö Trend Micro sai korkeimmat pisteet nykyisestä tuotevalikoimastaan tuoreessa Forresterin Wave-raportissa, jossa vertailtiin 15 sovellustoimittajan tuotteita.

Trend Micro sai parhaat pisteet strategiakategoriassa tuote-roadmapistaan ja go-to-market-strategiastaan, 4,7 pistettä viidestä. Raportin mukaan ”Trend Micron nykyinen tuotevalikoima yhdistettynä lyhyen ja pitkän aikavälin roadmapeihin vastaa erittäin hyvin yritysostajien nykyisiin ja (todennäköisesti) tuleviin tarpeisiin”.

”Korkeat arvosanat puolueettomassa vertailussa vahvistavat, että yritykset saavat ratkaisuillamme tarvitsemansa tietoturvan. Tutkimusyhtiö huomioi myös palautteen asiakkailtamme”, sanoo Trend Micron myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Kevin Simzer.

Tuotevalikoiman kehittymistä todistaa aiemmin tässä kuussa julkistettu XGen, joka täydentää Trend Micron suojausratkaisuja ja tarjoaa monitasoista päätelaitteiden suojausta. Sen avulla voidaan varmistaa, että yhtiön suojaus on kattava ja siihen ei jää aukkoja vaillinaisten välineiden takia.

Forrester Wave: Endpoint Security Suites, Q4 2016 -raportin voi ladata Trend Micron sivulta.

Tietoa Trend Microsta

Tietoturvayhtiö Trend Micro (TYO: 4704), on pilvipohjaisten turvallisuusratkaisujen globaali markkinajohtaja. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa. Palvelinturvallisuuden edelläkävijänä toimitamme luokkansa parhaat, asiakkaillemme ja kumppaneillemme sopiviksi mitoitetut turvallisuusratkaisut päätelaitteisiin, palvelimiin ja pilveen. Ratkaisumme pysäyttävät uudet uhat nopeasti ja suojelevat tietoja fyysisissä, virtuaalisissa ja pilviympäristöissä.

Alansa johtavan Trend Micro™ Smart Protection Network™ uhka-analytiikkapalvelun tukemat tuotteemme pysäyttävät uhat niiden syntysijoillaan internetissä. Vuonna 1988 perustetulla Trend Microlla on maailmanlaajuisesti palveluksessaan yli 5200 työntekijää, joista 1300 asiantuntijaa on erikoistunut tietoverkon uhkien torjuntaan.

Lue lisää osoitteessa www.trendmicro.fi. Seuraa myös uutisiamme Twitterissä osoitteessa @TrendMicroUK.