Gartnerin raportti: Trend Micron visio kattavin päätelaitteiden suojausalustojen johtajista

Tags: Gartner, tietoturva, päätelaite

Trend Micro on edelleen päätelaitteiden suojausalustojen johtaja tuoreessa Gartnerin Magic Quadrant -raportissa. Uusimmassa raportissa Trend Micro vahvisti asemaansa entisestään, sillä Gartner arvioi sen vision kattavuuden alan parhaimmaksi.

Vision kattavuuden lisäksi Trend Micron toteuttamiskyky on Gartnerin mukaan johtajien parhaimmistoa. Yhtiö on pitänyt paikkansa tässä ryhmässä 14 vuotta yhtäjaksoisesti vuodesta 2002 lähtien.

"Uhkien kehittyessä yhä hienostuneemmiksi ja aggressiivisemmiksi olemme keskittyneet kattavaan päätelaitteiden suojaukseen seuraavan sukupolven uhkia vastaan auttaaksemme asiakkaitamme pysymään näiden uhkien tasalla. Gartnerin arvio meistä vahvistaa näkemystämme siitä, että teemme oikeita asioita ja visiomme auttaa meitä ratkaisemaan monimutkaisia haasteita myös tulevaisuudessa", sanoo Trend Micron myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Kevin Simzer.

Trend Micron päätelaiteratkaisut suojaavat käyttäjiä ja heidän tietojaan käytännössä kaikenlaisissa päätelaitteissa ja sovelluksissa yhtä lailla pilvessä kuin datakeskuksissa. Tietoturva on aktiivisesti läsnä kaikissa kerroksissa, ja ratkaisut saavat jatkuvasti ajantasaista tietoa uusista ja vanhoista uhkista. Tämä vähentää tietoturvariskejä, jotka aiheuttavat muita riskejä muun muassa yrityksen maineelle ja sen toiminnan lainmukaisuudelle.

Lisätietoja Trend Micron ratkaisusta sekä linkki Gartnerin Magic Quadrant -raporttiin saa sivulta https://resources.trendmicro.com/Gartner-Magic-Quadrant-Endpoints.html

Lisätietoja:

Trend Micro
Suomen ja Baltian alueen johtaja Kimmo Vesajoki
kimmo_vesajoki@trendmicro.com
0400 488071
www.trendmicro.fi

Tietoa Trend Microsta

Tietoturvayhtiö Trend Micro (TYO: 4704), on pilvipohjaisten turvallisuusratkaisujen globaali markkinajohtaja. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa. Palvelinturvallisuuden edelläkävijänä toimitamme luokkansa parhaat, asiakkaillemme ja kumppaneillemme sopiviksi mitoitetut turvallisuusratkaisut päätelaitteisiin, palvelimiin ja pilveen. Ratkaisumme pysäyttävät uudet uhat nopeasti ja suojelevat tietoja fyysisissä, virtuaalisissa ja pilviympäristöissä.

Alansa johtavan Trend Micro™ Smart Protection Network™ uhka-analytiikkapalvelun tukemat tuotteemme pysäyttävät uhat niiden syntysijoillaan internetissä. Vuonna 1988 perustetulla Trend Microlla on maailmanlaajuisesti palveluksessaan yli 5200 työntekijää, joista 1300 asiantuntijaa on erikoistunut tietoverkon uhkien torjuntaan.

Lue lisää osoitteessa www.trendmicro.fi. Seuraa myös uutisiamme Twitterissä osoitteessa @TrendMicroUK.