Trend Micro laajentaa liittoumaansa VMwaren kanssa

Tietoturvayhtiö Trend Micro laajentaa yhteistyötään VMwaren kanssa. Tavoitteena on helpottaa VMware NSX:n ja Deep Securityn hankintaa yhtenä pakettina. Tämän vuoksi yhtiöt kehittävät yhteistä myyntiä ja markkinointia Laajennettu yhteistyö myös nopeuttaa ja tehostaa asiakaspalvelua häiriötilanteissa.

“Voimme auttaa jatkossa paremmin ohjelmistopohjaisia datakeskuksia ja VMwaren NSX-verkkovirtualisointia käyttöön ottavia asiakkaitamme. NSX ja Deep Security -tuotteemme auttavat asiakkaita rakentamaan turvallisia ja helposti hallittavia hybridipilvipalveluja”, kertoo Trend Micron Suomen ja Baltian maajohtaja Kimmo Vesajoki.

Lisätietoja:
Trend Micro
Suomen ja Baltian alueen johtaja Kimmo Vesajoki
kimmo_vesajoki@trendmicro.com
0400 488071
www.trendmicro.fi

Tietoa Trend Microsta

Tietoturvayhtiö Trend Micro (TYO: 4704), on pilvipohjaisten turvallisuusratkaisujen globaali markkinajohtaja. Yhtiön turvallisuus- ja uhkienhallintaratkaisut suojaavat yritysten ja yksityiskäyttäjien digitaalista tietojenvaihtoa. Palvelinturvallisuuden edelläkävijänä toimitamme luokkansa parhaat, asiakkaillemme ja kumppaneillemme sopiviksi mitoitetut turvallisuusratkaisut päätelaitteisiin, palvelimiin ja pilveen. Ratkaisumme pysäyttävät uudet uhat nopeasti ja suojelevat tietoja fyysisissä, virtuaalisissa ja pilviympäristöissä.

Alansa johtavan Trend Micro™ Smart Protection Network™ uhka-analytiikkapalvelun tukemat tuotteemme pysäyttävät uhat niiden syntysijoillaan internetissä. Vuonna 1988 perustetulla Trend Microlla on maailmanlaajuisesti palveluksessaan yli 5200 työntekijää, joista 1300 asiantuntijaa on erikoistunut tietoverkon uhkien torjuntaan.

Lue lisää osoitteessa www.trendmicro.fi. Seuraa myös uutisiamme Twitterissä osoitteessa @TrendMicroUK.